De BentledenJaap

Bespeelt de akoestische gitaar en gitaarbanjo, opgegroeid met skiffle muziek en blues. Heeft de bijnaam “handige Japie”, omdat ie onder meer ook nog zijn eigen elektrische gitaar heeft gebouwd. Daarnaast is ie chauffeur van de bus van de “Bent”Harrie

Hij is de tovenaar op de toetsen en nauwgezet luisteraar van de voorgestelde nieuwe nummers. De pianoklanken, strijkers en blazers die hij tevoorschijn haalt, lijken levensecht. Hij maakt geen enkel verschil tussen de zwarte en witte toetsen. Alhoewel geen Megenaar heeft ie al zo vaak daar opgetreden, dat de burgerlijke stand van Oss 2 woonplaatsen achter zijn naam heeft staan!
Huub

De drummer, die zich de latere jaren heeft gespecialiseerd op de cajon. Inmiddels is het muziekinstrument zodanig uitgebreid dat het klinkt als een volwaardig drumstel. Huub zorgt voor de geluidsinstallatie en de uitversterking. In zijn spaarzame vrije tijd is ie o.a. hobbyfotograaf en fervent wandelaar.


Joost

De zanger en gitarist op akoestische gitaar, die van jongs af aan op het podium staat. Af en toe speelt ie op de mondharmonica. Niet veel ouder dan Ed, hoort ie bij de jongeren-afdeling van tHuisBent 5.0. In zijn thuisstudio vinden de repetities plaats, die steevast beginnen met een bakje koffie en een proeverij van koeken. Daarom is ieder lid van tHuisBent 5.0 inmiddels ook koekkenner!Ed

De jongste van het stel speelt de bas en omdat ie zo fanatiek is, doet ie dat steeds beter. Hij ademt muziek en is de grootste leverancier van nieuwe nummers. Als Ed een nummer niet kent, is het nog niet uitgebracht! Omdat ie nog in de kracht van zijn leven is, sjouwt ie het meest met de zwaardere spullen.